"Jeg kunne bedre lide dig før"

Hold mig ude af dine voldtægtsfantasier, tak.

13106640_10207671529017793_1966698706_o

En af mine læsere har gjort mig opmærksom på en lettere forstyrrende sexnovelle centreret omkring voldtægtsfantasier og mig. Ja, det her blogindlæg starter vildt ud. Den er virkelig Criminal Minds creepy. Jeg er faktisk ret sikker på, at jeg har set et afsnit af Criminal Minds, der startede på en lignende måde. Og lad mig lige tilføje, at hvis jeg bliver kidnappet, så vil jeg reddes af Dr. Spencer Reid, men det er stof til et andet blogindlæg, der kommer til at hedde “Fiktive mennesker jeg altid vil være en smule forelsket i”. Tilbage til skræmmende sexnoveller:

Da jeg læste den var jeg først lidt forvirret, så var jeg en smule skræmt og nu længtes jeg bare efter tiden før internettet, hvor man holdte det lidt for sig selv, hvis man var en creep. I visse tilfælde er det bare bedst, hvis man ikke lader sit freak flag fly.

Altså, hvis du har voldtægtsfantasier, så er det egentlig fint med mig. Naturligvis såfremt, at du kun udlever dem med villige personer. Dominanslege er altid sjovt. Det er voldtægt dog ikke. Anyways you do you. Men hold lige mig ude af det, ok? Jeg har det med denne her novelle lidt ligesom jeg har det med dickpics. Hold det for dig selv.

Jeg er selvfølgelig ikke decideret bange efter at have læst den. Jeg sidder dog tilbage med lidt af en “Dafuq did I just read” følelse. Men det er lidt ligesom at læse en Slenderman historie på internettet. Ja, det er lidt skræmmende, men man ved jo godt, at det ikke er ægte. Jeg tror ikke, at forfatteren kunne finde på at udleve de her fantasier. Så jeg har det fint.

Jeg kan dog ikke finde ud af, hvad der er værst ved den novelle: hvor creepy den er, eller hvor dårligt den er skrevet. Jeg er fornærmet både som kvinde og som litteraturelsker.

 

1 kommentar

  • […] Bloggeren Nikita Klæstrup er blevet gjort opmærksom på en sexnovelle, der handler om voldtægtsfantasier og hende selv, skriver hun på sin blog. […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Jeg kunne bedre lide dig før"