Jeg flytter tilbage til byen

Hello LA!

Skærmbillede 2015-08-12 kl. 17.07.25

Tidligere i dag lagde jeg dette billede på Instagram med teksten “Hello LA”. Men nej, jeg er ikke på vej til Los Angeles. Billedet er fra en tidligere rejse og jeg er fortsat på Lolland. Der har dog i politiske kreds været snak om, hvorvidt jeg var på vej over til LA, og det kan jeg nu bekræfte. Jeg har meldt mig ud af Konservativ Ungdom og er nu medlem af Liberal Alliance. Dette skift har været på vej længe, men jeg ønskede ikke at skifte lige op til et valg.

Jeg har stadig stor sympati med Det Konservative Folkeparti og ser fortsat mig selv som værende konservativ, men Liberal Alliance passer bare bedre til mine holdninger. Jeg finder nok aldrig et parti, som jeg er 100 % enig i, men så må jeg tage mig til takke med 85 % 🙂

 

(Det er forresten kun Liberal Alliance jeg er blevet medlem af. Ikke Liberal Alliance Ungdom. Så er det klart)

8 kommentarer

  • Jonas

    Stærkt Nikita!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Brian K. Jensen

    Nå, jah…….. Det er da bedre end “Vild med dans”.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • fantastisk beslutning – det er vigtigere at føle at ens holdninger repræsenteres, end at være fastlåst i et parti 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simon

    Endelig! Det vi mangler i LA kommer med dig! En sand fornøjelse at se en fremad stormende der kvinde der står ved sine holdninger, og ikke støtter SF eller enhedslisten

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Peter R.

    Velkommen i partiet! Det var dagens gode nyhed. Når man har fulgt dig politisk, var det også tydeligt, at det er hos et mere frihedselskende parti som Liberal Alliance, du hører hjemme. Du bliver et frisk pust blandt slipsedrenge.

    Og man kan sagtens have masser af konservative sympatier og alligevel mene, at det står andre mennesker frit at vælge et andet liv. Hovedsagen er, at intet statssyn skal tvinges ned over hovedet på folk.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mangen til sludder skal man lede længe efter, det handler ikke om politik, men en karriere du går efter. Find dig dog et job hvor du kan følge din drøm om en karriere.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nikita Klæstrup

      Hvilken Karriere er det helt præcis LA kan tilbyde mig? Jeg har fortsat ingen planer om et kandidatur.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita, dit valg er helt dit eget, men alligevel synd du ikke blev og kæmpede videre for de ting du står for. Et skifte til LA er ikke bare kortsigtet, men synes også drevet af alt andet end politik. Fair nok du traf et valg, men der er lang vej før “sidste mand lukker og slukker”.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg flytter tilbage til byen