Kære Susanne Staun

Mit liv som småt-begavet-storbrystet-udstillings-hungrende-selvfedt-tøsebarn

Skærmbillede 2015-04-24 kl. 13.10.16

Folk er onde på de sociale medier. Og jeg ved ikke, hvorfor jeg konstant torturerer mig selv ved at læse kommentarer på facebook, men det gør jeg. Så, hvis du nogensinde har skrevet noget ondt om mig har jeg højst sandsynligt læst det.

Som i kunne læse her på bloggen i går, var der en forfatter som havde udtalt sig meget negativt om min person. Hun er dog langt fra den eneste, som har haft noget negativt at sige om mig. Så jeg tog ind til metroxpress for at læse nogle af de negative kommentarer højt og lave virkelig akavede ansigtsudtryk. Det kom der denne lille video ud af. Og dette blogindlæg.

Min dag startede dog meget tidligere da jeg var i Radio 24syv for at debattere M! forside og Det Konservative Folkeparti. Hvis i har lyst til at høre det, så er jeg på ca. 45 minutter inde i programmet.

Senere i aften skal jeg så i Go’ aften Danmark. Men nu vil jeg meget gerne tage en lur.

Kevin G giver os dagens #wordstoliveby

tumblr_inline_nkcq10wGzy1sea8u0

 

7 kommentarer

  • thomas

    Hej Nikita
    Det er typisk kvinder er udtrykker sig negativt om dig, og de er vel bare misundelige, hvilket man jo i bund og grund godt kan forstå, selv om de selvfølgelig godt kunne forsøge at undertrykke disse grimme følelser en smule. VI mænd synes generelt bare at du er dejlig, lækker, smuk, intelligent, sød (jeg kunne fortsætte).

    VH
    THomas

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kasper Lykke

    Hold Kæft Hvor har du bare ret Nikita! Folk er dumme (desværre) du må ikke lade dig slå ud af dumme menneskers handlinger. Husk at der altid er os småfolk, der har lidt mellem ørerne, støtter både dig og slojdtkurser

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vladimir

    Никита, люди, которые говорят о вас плохое, просто завидуют) Я из России. Занимаюсь политическими технологиями и я журналист. Мне бы хотелось больше узнать о вашей партии. и, если возможно, стать наблюдателем на выборах в Дании различного уровня.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • james a garfield

    Selvfolgelig er du andet en bare en dum dulle. Det er bare desvaerre sadan at sadan nogen som den total ukendte forfatter maske ville onske at de ogsa var I besiddelse af en dejlig velskabt krop. Hun har sandsynligvis brug for at haeve sin selvvaerd og det har hun ikke kunne gore pa andre mader end det. Om al opmaeksom er god opmaerksomhed, for dig og sa sandelig ogsa for denne forfatter, vil jeg lade jer selv domme.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Brian

    For nogle er det så meget lettere at pege fingre og sige grimme ting, i stedet for at være stille, når man ikke har noget pænt at sige. Men så er det da godt at du har humoren med dig. 🙂 Du er en smuk pige, så jeg er da bare glad for at vi må se dig. :blush: Jeg har svært ved at se hvordan at man kan sige noget ondt om dig, når man ikke kender dig som person, men sådan er vi jo alle så forskellige. Du må bare holde humøret højt og lave nogle flere grimasser af de kreative kommentarer at folk kommer med. :stuck_out_tongue_cloey: Go’ weekend til dig! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dan Clausen

    Som jeg skrev til dig ( privat ) så skal du ikke tage de ting folk siger af negative ting til dig, du er simpelthen fantastisk og hvis der er nogle som siger noget andet, er de fulde af løgn. Du er både smuk, klog og dejlig. Kan kun sige en ting. En politiker som dig, gør at politik bliver mere interessant og spændende. Hvorfor skal man være kedelig bare fordi man er politiker?? Forsæt endelig med det du gør 🙂 Vi er nok nogle som håber på at du kommer med en kalender 2016 😉 Go weekend herfra.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kære Susanne Staun