Keeping up with the Klæstrups??

Yahya Hassan er vildt usexet

image1-2

Yahya Hassan er måske det mest usexede i dansk politik. Og alligevel har han åbenbart en idé om at Freja Fokdal og jeg “sexer” på ham… I know right?
tumblr_mmvor3aBJR1r0t20mo1_500

Yahya, du skal ikke bekymre dig om mit og Frejas libido. Du er ikke ligefrem vores type, men du skal da have lov at drømme.

At Yahya Hassan nogensinde har fået lov til, at stille op for et politisk parti er mig en absolut gåde. Han er ikke andet end en gadeknægt, hvis berømmelse steg ham til hovedet.

Jeg har intet imod jokes om mig eller politiske modstandere generelt, men en joke kræver, at der er den mindste smule humor involveret. Yahya Hassan er ikke sjov i den status og han er heller ikke sjov, når han siger at Pia Kjærsgaard har givet ham et blowjob. Han er bare respektløs og opmærksomhedskrævende. Mit råd til Yahya Hassan vil være det samme som Søren Espersen gav ham. Bliv bare en smule dannet og kom tilbage til dansk politik når du har fået nogle gode manerer og lidt pli.

tumblr_mtictqURAj1qm5zw9o1_500

11 kommentarer

  • Bobi

    Er 1000% enig med dig “get the facts straight”

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • MICHAEL KLÆSTRUP NIELSEN

    ER DET, MIG – DU, ER OPMÆRKSOM, PÅ, PÅ….

    SIGER JEG, ER, ER….

    JEG ER SÆRLIG LÆKKER & SÆRLIG – INTELLIGENS….

    MKN POWER

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Get the facts straight

    Altså for det første var det ikke Yahya Hassan der sagde Pia havde givet ham et BJ men en FB side under samme navn.
    For det andet fatter du ikke hvad statussen handler om, det handler jo om at i bruger jeres (gangske rare) kvindelige kroppe til at fange fokus.
    For det tredje kunne du lære noget af ham, her en “politiker” der går efter bolden og rent faktisk bliver sur når folk prøver at snakke om andet end politik. Det er sku noget nogen politikere kunne lære af!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nikita Klæstrup

      Det var faktisk Yahya Hassan som skrev det med Pia Kjærsgaard. Han gentog det desuden også i Debatten mod Søren Espersen.
      Statussen er dybt nedladende og giver absolut ingen mening. Såfremt Yahya Hassan ser min og Frejas argumentation som værende dårlig, så man han komme med eksempler på det. Alt andet er meningsløse postulater som ikke hører hjemme i den offentlige debat.
      Yahya Hassan går om nogen ikke efter bolden! Han går konsekvent efter manden.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michael K. Nielsen

    Kender i udtrykket: Hvis man gav 100 aber, 100 skrivemaskiner og 100 år, så ville en af dem skrive Shakespeares samlede værker?
    Nå men det tror jeg lige Yahya har modbevist.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maiken

    Ida, er det ikke lidt gammeldags at en politiker ikke kan få taget sådan nogen billeder – hvis det nu var sådan det var? Synes der er forskel på “hvordan kvinder kan fremføre sig selv” og hvordan politikere debattere og kontakter hinanden.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke

    Åh, så dum at høre på. (Hvis der skulle opstå nogen tvivl, så mener jeg ikke Yahya).

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har lige opdaget din blog via Yahya Hassans perfide bemærkning – så kom der da lidt godt ud af det. ^^

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • ida

    Og det er ikke opmærksomhedskrævende med undertøjsbilleder, når man vil fremstå som seriøs politiker? hmmm

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nikita Klæstrup

      Jeg har aldrig ville fremstå som politiker for at være ærlig. Jeg stiller ikke op til noget, og jeg er ikke engang medlem af et parti. Jeg synes bare ikke at der burde være et modsætningsforhold mellem at være model og at være debattør. Ligesom at Yahya Hassan sagtens kan være både digter og debattør. Men hvis man vil deltage i den offentlige debat og specielt når man vil være politiker, så må man have respekt for sine politiske modstandere.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hvorfor er der et modsætningsforhold mellem at ville tages alvorligt politisk og også være et seksuelt væsen? Skal man som kvinde vælge?

      Ikke i min bog!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Keeping up with the Klæstrups??